Repelent protiv divljači – za otapanje u vodi 900g (6x150g)

253.50Kn

Repelent protiv divljači  je koncentrirani u vodi topivi prah koji djeluje odbijajuće na životinje. Ljudi jedva osjećaju taj miris dok na životinje djeluje vrlo neugodno, kao nešto vrlo različito od onoga na što su navikle. Razrijeđen prema uputama može se koristiti za zaštitu usjeva, vrtova, cvjetnjaka, a također štiti koru voćaka i grmlja od struganja rogate divljači i zečeva.

Djeluje protiv mnogih vrsta divljih životinja kao što su zečevi, divlje svinje, jeleni i divljač općenito. Isto tako djeluje protiv glodavaca kao što su miševi, voluharice, vjeverice, puhovi, krtice, te protiv većine divljih ptica koje štete kulturama kao što su fazani, vrane, čvorci i vrapčarke.

Repelent protiv divljači  se također može koristiti da spriječi domaće životinje i kućne ljubimce da borave u određenim područjima. Kantica od 900 g sadrži šest pojedinačnih vrećica sa 150 g praha. Svaka vrećica se razrjeđuje sa 15-30 l vode – ovisno o broju neželjenih životinja i dovoljna je za tretiranje 50 – 100 m2 površine.